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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  22/02/2014
Autor :  Vilaró, F.Suárez, C.
Título :  Mejoramiento genético en ajo
Fecha de publicación :  1998
Fuente / Imprenta :  ln: Día de campo de ajo y cebolla, 1998, Las Brujas, Canelones (UY) Memorias. Las Brujas, Canelones (Uruguay): INIA, 1998.
Páginas :  p. 7-8
Serie :  (INIA Serie Actividades de Difusión ; 177)
Idioma :  Español
Notas :  INIA Las Brujas
Thesagro :  AJO; ALLIUM SATIVUM; FITOMEJORAMIENTO.
Asunto categoría :  --
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
No copia registrada de este documento.

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Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  21/02/2014
Actualizado :  02/06/2017
Tipo de producción científica :  Trabajos en Congresos/Conferencias
Autor :  DÍAZ, M.T; ÁLVAREZ, I.; DE LA FUENTE, J.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; BRANSCHEID, W.; NUTE, G. R.; CAÑEQUE, V.
Afiliación :  FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  Fatty acid composition of lamb meat from Spain, Britain, Germany and Uruguay.
Fecha de publicación :  2004
Fuente / Imprenta :  In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 50., 2004, Helsinki, Finland. Proceedings. Helsinki, 2004.
Idioma :  Inglés
Contenido :  The fatty acid composition of intramuscular fat can be influenced by factors such as diet (Rhee, 2000), breed (Robelin, 1986), age (Link et al., 1970) and the level of fatness of animals (Nürnberg et al., 1998). On the other hand, the fatty acid composition influences the nutritive value and the palatability of the meat. In relation to the nutritive value, consumption of saturated fatty acids (SFA) has been associated with an increase of plasma cholesterol and plasma low density lipoprotein levels, which are linked at the same time to a major risk of coronary heart disease. Conjugated linoleic acid (CLA), which arises from microbial hydrogenation of dietary linoleic acid in the rumen, exhibits anticarcinogenic properties when is included in the diet at low levels (French et al., 2000). Additionally, meat flavour is influenced by the saturation rate of fatty acids (Purchas et al., 1979). The polyunsaturated fatty acids (PUFA) are more susceptible to oxidation than monounsaturated fatty acids (MUFA), their oxidation is primarily responsible for the oxidative meat flavour deterioration (Gatellier et al,, 2001).
Palabras claves :  FATTY ACID COMPOSITION; LAMB MEAT.
Asunto categoría :  L01 Ganadería
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/6810/1/ICOMST-2004.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO23403 - 1INIPC - PP2004
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